Helpende handen

Door onze unieke opzet is er helaas niet zoveel werk dat we echt uit handen kunnen geven.
Daarbij komt dat ik heel erg slecht ben in het uitdelen van taken en erg op mijn rust (lees; kluizenaarstijd) gesteld ben.

Toch komen er zo nu en dan mensen op je pad die graag willen helpen en waarmee de samenwerking bijna als vanzelf tot stand komt.

Manusjes van alles, steunpilaren en helpende handen.

Zij zijn de sterke kant van onze zwakke kant! 

Marlies en Peggy

Marlies, aan de rechterkant, is een enorme hulp met het verzamelen van allerlei nodige spulletjes en het benaderen van bedrijven voor sponsoring en donaties.
Zij fungeert ook als ons kleding-inzamel-depot te Landgraaf.


Peggy, aan de linkerkant, is oa onze nieuwe Villa Vacht fotografe. Een hele aanwinst voor onze stichting!!
Neem zeker een kijkje op haar website: Link (opent in een nieuw venster)

Daarnaast fungeert Peggy ook regelmatig als dierenarts-taxi en is zij ons kleding-inzamel-depot te Sittard.


Marlies en Peggy zijn een geweldig team en ze hebben ondertussen al aardig wat acties weten op te zetten!

Hier op de foto bij de uitreiking van de Ikea Kerstwens!

Gaby & Paul

Gaby & Paul kwamen aan de deur om een donatie te brengen en enkele dagen later zat Gaby hier op haar knieën de vloer te schrobben terwijl Paul buiten in de ijzige kou het kattennet aan het repareren was. Sindsdien zijn ze niet meer uit het beeld van Villa Vacht weg te denken!


Eén tot tweemaal per week komen ze de honden halen voor een lange wandeling door het Kerkraadse groen. Gaby kruipt hier nog altijd geregeld op haar knieën over de vloer en Pauls vaardigheden en kennis als fysiotherapeut komen zo nu en dan goed van pas voor mijn eigen klachten en die van de verlamde Vachtjes.

Abby

Als een rots in de branding, blijkt Abby voor mij.
Juist op die momentjes dat het mij allemaal even teveel wordt, dat ik met mijn handen in het haar zit, of gewoon niet meer weet waar te beginnen of waar het einde te moeten zoeken, weet Abby als geen ander hoe ze mij weer op moet peppen! Ze ontrafelt de wirwar met klinkklare taal, neemt de touwtjes van mij over of geeft ze juist terug in mijn handen. Gewoon, juist dat wat ik op dat moment even nodig heb!

Yes, Abby die weet wel van aanpakken!

Hanne-Maria

Hanne-Maria kun je onze flexibele oproepkracht noemen. Ze is van alle markten thuis. Verven, tuinieren, opruimen en poetsen of luiertjes plakken? Ze draait nergens haar hand voor om en gaat er flink tegenaan!


Met Hanne-Maria in de buurt, is de klus zo geklaard! ;)

Elsy & Veronique

Elsy & Veronique helpen Villa Vacht met leuke knutselwerkjes en door acties op te zetten voor Villa Vacht. Hun creaties zul je op marktjes en op onze facebook pagina langs zien komen.

Marijn

Marijn leerde Villa Vacht kennen tijdens Loodes 3FM debuut op 1 januari. Een dag later stond hij plots aan de deur met een donatie voer en tijdens de eerste knuffeldag leerde wij hem kennen als één van de knuffelaars.

Sindsdien is hij hier bijna niet meer weg te slaan en zet hij zich op allerlei vlakken voor Villa Vacht in. Op eigen initiatief struint hij kattenforums af op zoek naar nierdieet voor Buster. Hij is een standje op een kattenshow aan het regelen. Heeft samen met Loode troep naar de stort gebracht en met mij materialen bij de hornbach gehaald. Hij was de chauffeur op Sprookjes grote operatie dag, hielp mee met de bouw van de overkapping en stond zondag ochtend alweer klaar om mee te helpen met de voorbereidingen van en tijdens de knuffeldag!

Van alle markten thuis die Marijn!
Hier op de foto met zijn grote held, Lobbes!

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.